Projecten

Mijn veelzijdigheid brengt mij leuke opdrachten op diverse vlakken. Bij de volgende projecten ben ik betrokken (geweest):

Stichting Groene Hart
Voor de Groene Hart Verkiezing Streekproduct 2019 op 6 december 2019 heb ik voorbereidende werkzaamheden gedaan, waaronder; locatie en wensen, draaiboek, contact met deelnemers en het zijn van gastvrouw.

Activiteiten en evenementen coördinatie voor het Zuid-Hollands Landschap:
Sinds 2014 ondersteun ik de 3 verschillende regio’s van Stichting Het Zuid-Hollands Landschap met de publieksactiviteiten. Onder de werkzaamheden vallen o.a. het organiseren van kleine en grote evenementen, het invoeren van de excursies op de website, de promotie van diverse activiteiten door persberichten, social media en drukwerk. Achter de schermen communiceer ik met leveranciers en vrijwilligers voor hun inzet bij de activiteiten.

Activiteiten coördinator Dag van het Kasteel voor het Erfgoedhuis Zuid-Holland:
De Dag van het Kasteel is een landelijk evenement en een initiatief van de Nederlandse Kastelen Stichting. Ieder jaar op 2e Pinksterdag openen tientallen kastelen, buitenplaatsen en landgoederen hun deuren voor het publiek. Bezoekers zijn dan van harte welkom om terug te gaan in de tijd.

In Zuid-Holland ligt de coördinatie van de deelnemende locaties bij het Erfgoedhuis Zuid-Holland. De deelnemers maken deel uit van de Erfgoedlijn Landgoederenzone van de provincie.
Voor de deelnemende locaties heb ik in 2015, 2016 en 2017 de activiteiten overlegd en verzorgd. Denk hierbij aan roofvogelshow, catering, verhalenverteller, paardentram etc. Op sommige locaties tenten en marktkramen. Daarnaast heb ik ondersteuning gegeven aan de promotie van het evenement en bij vragen van deelnemende locaties.

Projectondersteuning Erfgoedhuis Zuid-Holland:
Voor het project Kennis is Kracht, het cursustraject voor vrijwilligers en medewerkers van erfgoedinstellingen in Zuid-Holland, bereid ik de cursussen voor m.b.t. docenten en locaties. De planning houd ik bij, publiceer de cursussen op de website en verzorg de nieuwsbrieven vanuit Mailchimp.

Interim vestigingsmanager VVV Noordwijkerhout:
I.v.m. een zwangerschapsverlof de dagelijkse taken overgenomen van de vestigingsmanager. De werkzaamheden bestonden uit de inkoop, vrijwilligers coördinatie, winkel en administratie.

Op alle aanvragen, offertes en opdrachten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.